Noži za škarje in razrez pločevine

Noži za škarje in razrez pločevine

Noži za škarje in razrez pločevine se uporabljajo v proizvodnji cevi, servisnih centrih (steel centrih), avtomobilski industriji ter tovarnah za recikliranje odpadnega jekla in jeklenih ostankov. Ponujamo široko paleto nožev za razrez in preoblikovanje različnih materialov, kjer je ključnega pomena geometrijska natančnost nožev.

Noži za škarje in razrez pločevine so izdelani za razrez in preoblikovanje različnih materialov, kjer je ključnega pomena geometrijska natančnost nožev, ki je pomembna za natančen rez. Izdelujemo jih do premera 600 mm in z raznovrstnimi izvrtinami, ki so potrebne za vpenjanje na različne osi.

 

Uporaba nožev za škarje in razrez pločevine:

  • razrez različnih profilov,
  • rezanje odpadnega železa (za hidravlične in mehanske škarje ),
  • aligator nože.

 

Pri proizvodnji nožev za škarje in razrez pločevine uporabljamo materiale, ki zagotavljajo obstojnost, ki se zahteva v kovinski industriji.

Večinoma se uporabljajo materiali ki so prilagojeni za razrez v hladnem. Ta jekla ob pravilni termični obdelavi dosegajo visoko trdnost, žilavost, obstojnost proti obrabi in obstojnost na delovnih.

Primeri uporabe: Nože izdelujemo za vgradnjo v stroje različnih proizvajalcev kot so: Lindemann, Copex, Vezzani, Schäfer, Cosmo in druge.

Pošljite e-mail

6611 Rate this article:
No rating

Kontaktiraj nas

Potrebujete dodatne informacije o izdelkih ali storitvah? Brez zadržkov nas lahko kontaktirate.