Tehnologija in razvoj

Tehnologija in razvoj

Kot podjetje z dolgoletnimi izkušnjami že od vsega začetka nenehno vlagamo v razvoj obstoječih in novih tehnologij, iskanju naprednih rešitev in tako izboljšujemo kakovost ter konkurenčnost naših izdelkov in storitev.

Kombinacija zahtev in idej kupca, našega lastnega razvoja, sodobnega strojnega parka in uporabo naprednih tehnologij nam omogoča razvoj in proizvodnjo celovitih in modernih tehnoloških rešitve na področju industrijskih nožev.

Ker se zavedamo kompleksnosti strojev in procesov, v katerih so vključena rezalna orodja TRO, zagotavljamo celovito ponudbo in strokovno podporo, še posebej na področju reciklaže in plastike, kovinske, lesne ter papirne industrije, pa tudi na drugih področjih. Zavedamo se, da bomo v času ostre svetovne konkurence naše kupce zadovoljili le s ponudbo najboljše kvalitete za najboljšo ceno, kar dopolnjujemo s celostnim konstrukcijsko inženirskim servisom.

 

Lasten razvojni in konstrukcijski oddelek

Razvojni oddelek ima pri realizaciji projektov v podjetju ključno vlogo in predstavlja temelj naše prihodnosti. Inovativnost na vseh področjih nam omogoča nenehne izboljšave in hiter odziv tudi na najbolj zahtevne želje kupcev.

Naše prvo vodilo je zadovoljstvo naših kupcev, ki ga zagotavljamo z upoštevanjem specifičnih želja, fleksibilnostjo v poslovanju ter konkurenčnimi cenami. Ker sodelujemo z različnimi proizvajalci strojev širom sveta, smo nenehno v stiku z novostmi, ki se uveljavljajo na trgu - predvsem na področju materialov ter postopkov toplotne obdelave. 

Snovanje izdelka se prične v konstrukcijskem oddelku, kjer z najsodobnejšimi računalniškimi CAD programi oblikujemo končne izdelke in iščemo optimalne rešitve za zadovoljevanje specifičnih potreb kupcev – od spremembe geometrije pa vse do uporabe materialov, ki zagotavljajo najboljše rezultate pri najzahtevnejših aplikacijah.

V oddelku tehnologije in razvoja zato zaposlujemo strokovnjake, ki nenehno skrbijo za izboljšave naših rezalnih orodij in stroškovno učinkovitejša orodja, saj menimo, da lahko le na tak način zagotovimo dolgoročen razvoj in obstoj podjetja.

 

Tradicija in znanja

Znanja pridobljena skozi desetletja so dobra osnova za izdelavo kvalitetnega rezalnega orodja, nenehno izobraževanje in skrb za izboljšave naših zaposlenih pa garancija za dobavo najboljšega rezila.

Začetki podjetja segajo v leto 1926, ko je takratna tovarna začela s proizvodnjo pil. Podjetje je skozi desetletja raslo in imelo vedno večji vpliv na kraj in dolino. Nove ideje in znanja so kmalu pripeljale do razvoja ostalih izdelkov in tako se je leta 1960 pričela proizvodnja rezkarjev, kar je pomenilo začetek sedanje proizvodnje rezalnih orodij. V sedemdesetih letih smo v podjetju pričeli s proizvodnjo krožnih nožev ter izdelkov iz karbidnih trdin. Razvoj v podjetju je pričel teči v smeri proizvajanja vedno zahtevnejših orodij ter industrijskih nožev.

Danes podjetje TRO d.o.o. sodi med največje evropske proizvajalce industrijskih nožev in rezkarjev za miniaturni spoj, ki mu zaupajo številni kupci širom sveta. Največji evropski proizvajalci opreme za različne industrije vgrajujejo naša rezila v svoje stroje, ki se nato izvažajo širom sveta. 
 

6100 Rate this article:
No rating

Kontaktiraj nas

Potrebujete dodatne informacije o izdelkih ali storitvah? Brez zadržkov nas lahko kontaktirate.