Novice

Pol energije z lastno proizvodnjo

Pol energije z lastno proizvodnjo

TRO d.o.o. po poti zelenega trajnostnega razvoja

»V zadnjih letih je trajnostnost postala ena izmed ključnih ciljev industrije. Podjetja se vse bolj zavedajo pomembnosti odgovornega ravnanja do okolja ter posledičnega vpliva na prihodnost našega planeta. K temu prispevamo tudi v TRO d.o.o., kjer zadnja leta pospešeno sledimo »go green« razvoju,« pojasnjuje Boris Pipan, direktor podjetja TRO d.o.o.

Po energetski sanaciji in namestitvi fotovoltaičnih panelov na streho proizvodnje v Prevaljah, imamo v podjetju kratkoročni načrt v naslednjih petih letih zagotoviti vsaj 50% električne energije z lastno proizvodnjo sončne energije.

S tem TRO d.o.o. večplastno prispeva s pozitivnim učinkom na okolje. »Tako bomo zmanjšali ogljični odtis ter odvisnost od dobav energije iz električnega omrežja. Podjetje bo prispevalo k lokalni proizvodnji zelenih virov energije,« še pravi Pipan in dodaja, da želi podjetje TRO d.o.o. postati eden izmed prvih proizvajalcev industrijskih nožev, ki so v večini proizvedeni s pomočjo lastne zelene energije.

Sicer pa v podjetju TRO d.o.o. že več let prispevamo k trajnostnem razvoju. Kot proizvajalec industrijskih nožev za reciklažo igramo pomembno vlogo pri učinkovitem predelovanju odpadnih materialov. S svojimi izdelki spodbujamo obnovljiv vir energije v reciklažni industriji, saj pomagajo zagotavljati, da se materiali ustrezno predelajo in ponovno uporabijo. Vztrajno sledimo inovacijam in tehnološkemu napredku, da lahko ponudimo najsodobnejše rešitve, ki so usmerjene k zmanjševanju vpliva na okolje.

MFE TRO 2
VZDRŽEVALEC (m/ž)
623 Rate this article:
No rating

Kontaktiraj nas

Potrebujete dodatne informacije o izdelkih ali storitvah? Brez zadržkov nas lahko kontaktirate.